Τοποθεσία

Η επίσκεψη στην Αθήνα, μία πόλη για όλες τις εποχές, είναι συναρπαστική ακόμα και για τους πιο πολυταξιδεμένους επισκέπτες. Οι επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας είναι απεριόριστες!

01.

Ακρόπολη:

Ένα μοναδικό μνημείο που δε χρειάζεται συστάσεις, δεσπόζει στο βράχο πάνω από την πόλη και μπορείτε να επισκεφτείτε σε 15’ από το κατάλυμά μας, μέσω του πεζόδρομου που ξεκινά από το Θησείο.

 

02.

Μοναστηράκι:

Πρόκειται για μία από τις ζωντανότερες γειτονιές της Αθήνας, το Μοναστηράκι φημίζεται για την αγορά του για βόλτα κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και την ποικιλία σε καφέ και ταβέρνες που μπορεί κάποιος να απολαύσει το βράδυ.

03.

Πλάκα:

Γραφική όσο καμία άλλη γειτονιά, η βόλτα στην Πλάκα θα σας μεταφέρει νοσταλγικά σε παλαιότερες εποχές της αίγλης της Αθήνας. Απολαύστε τις αγορές σας σε χαριτωμένα σουβενίρ ή τον καφέ σας κάτω από τη σκιά του βράχου της Ακρόπολης.

 

04.

Οδός Ερμού:

Ιδανική επιλογή για τα ψώνια σας αποτελεί η πεζοδρομημένη οδός Ερμού, η οποία παρέχει επιλογές για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.

 

05.

Πλατεία Συντάγματος:

Μία εμπειρία που αξίζει να συμπεριληφθεί σε κάθε επίσκεψή σας στην Αθήνα είναι η Αλλαγή Φρουράς στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, η οποία αποτελεί αναμφίβολα μία στιγμή εθνικής υπερηφάνειας.

 

06.

Ζάππειο – Εθνικός Κήπος:

Μία άλλη όμορφη διαδρομή που θα κάνει τον κάθε επισκέπτη να απομονωθεί και να χαλαρώσει μέσα στο πράσινο του κήπου ενώ η βουή της πόλης δίπλα σας θα σβήνει πίσω από το κελάηδισμα των πουλιών.  

Η Αθήνα για εμάς είναι μία πόλη που μας γεμίζει υπερηφάνεια, καθώς συνδυάζει τις ρίζες στην αρχαιότητα με τον παλμό μίας μοντέρνας μεγαλούπολης. Μας είναι δύσκολο να επιλέξουμε και να καταρτίσουμε εδώ μία λίστα προτάσεων, οπότε η καλύτερη λύση είναι να συζητήσετε τις προτιμήσεις σας μαζί μας στην Υποδοχή.

Πολιτική Απορρήτου

 

Το ξενοδοχείο θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που θα συμπληρωθούν στις φόρμες του ιστότοπου για να μείνει σε επαφή μαζί σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα και δεν θα τις μοιραστούμε με κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας σχετικά με την πολιτική απορρήτου. Εγγραφόμενοι στις φόρμες επικοινωνίας συναινείτε στο ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες σύμφωνα με τους όρους χρήσης.

Τηλ: (30) 215 57 09 040

Email: hello@urban-nest.gr

 

Καραϊσκάκη 30, 105 54 Ψυρρή, Αθήνα

Δείτε τον Χάρτη ↵