Πολιτική Covid-19

Αγαπητοί επισκέπτες,

Παρακολουθούμε στενά τις ενημερώσεις COVID-19 και τηρούμε σχολαστικά τις οδηγίες που ορίζονται τόσο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) όσο και από τον Ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Υγείας (ΕΟΔΥ).

Με βάση τις κυβερνητικές εντολές και οδηγίες θα ανοίξουμε με ασφάλεια και θα δεχτούμε τους επισκέπτες για αφίξεις που ξεκινούν την 15η Ιουνίου 2020. Η λειτουργία θα πραγματοποιηθεί με τα αυστηρά πρότυπα υγιεινής που έχουμε θέσει, για να διασφαλίσουμε ένα ασφαλές, υγιές και φιλόξενο περιβάλλον!

Το προσωπικό μας, έχει εκπαιδευτεί για τον Covid-19 και για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου το περιβάλλον να είναι ασφαλές για τους φιλοξενούμενούς και τους εργαζόμενούς μας.

Απολυμαντικά χεριών έχουν τοποθετηθεί σε κοινόχρηστους χώρους.

Παρέχουμε απολυμαντικό, μάσκες μίας χρήσεως και γάντια στο προσωπικό μας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ,  αλλά και σε όλους τους φιλοξενούμενους μας κατά την άφιξη . Παράλληλα τοποθετήσαμε στους κοινόχρηστους χώρους και τις αίθουσες ειδικούς ποδοκίνητους κάδους απόρριψης των μασκών και γαντιών.

Πραγματοποιούμε καθαρισμό και απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και ειδικά τα ασανσέρ, με αυξημένη συχνότητα, με ιδιαίτερη έμφαση στα σημεία συχνής επαφής.

Τοποθετήσαμε ειδικές σημάνσεις σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, ενημερώνοντας τους φιλοξενούμενους μας, να τηρούν την κοινωνική απόσταση, να φορούν μάσκες και να λαμβάνουν τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής υγιεινής.

Το ξενοδοχείο μας, προετοιμάστηκε κατάλληλα, για την ασφάλεια της υγείας των φιλοξενουμένων μας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, δημιουργώντας ειδική ομάδα διαχείρισης ύποπτου κρούσματος Covid-19,  για την πρόληψη και καταστολή οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού συμβάντος κατά τη διάρκεια της διαμονής των επισκεπτών.

Επίσης, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, αλλά και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρείται αρχείο COVID-19 στο ξενοδοχείο μας, για τους φιλοξενούμενους μας αλλά και τους συνεργάτες μας. Ειδικότερα, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγράφουμε: Αρ. Δωματίου, ονοματεπώνυμο, εθνικότητα, αριθμό διαβατηρίου, χώρα προέλευσης, ημερομηνίες: άφιξης και αναχώρησης και στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, email), για την ανίχνευση επαφών σε περίπτωση κρούσματος.

Reception

Προχωρήσαμε σε αλλαγή των ωρών Check Out μέχρι την 11,00 π.μ. και Check Ιn από την 4,00 μ.μ., ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να αερίζονται, να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται σωστά τα δωμάτια μας. Υιοθετήσαμε την ψηφιακή ενημέρωση, τις ανέπαφες συναλλαγές, καθώς και την ηλεκτρονική αποστολή παραστατικών. Προχωρήσαμε σε ειδικές σημάνσεις για την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας. Παρέχουμε απολυμαντικό υγρό, μάσκες και γάντια μίας χρήσεως κατά την άφιξη των φιλοξενουμένων μας. Τέλος γίνεται συχνή και σχολαστική απολύμανση επιφανειών συχνής επαφής και όλων των αντικειμένων που παραλαμβάνονται ή παραδίδονται στους φιλοξενούμενους.

Δωμάτια

Απομακρύναμε το έντυπο υλικό και το παρέχουμε πλέον ψηφιακά, απομακρύναμε τα περισσότερα διακοσμητικά στοιχεία, ένα μεγάλο μέρος του πρόσθετου εξοπλισμού και ιματισμού, που παρέχονται πλέον κατόπιν αιτήσεως. Φροντίζουμε τα κλιματιστικά σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Πραγματοποιούμε αερισμό, καθαρισμό και σχολαστική απολύμανση σε όλα τα δωμάτια κατά την αναχώρηση, με την χρήση κατάλληλων και εγκεκριμένων καθαριστικών και απολυμαντικών υλικών και εξοπλισμού (υπεριώδης φωτισμός UV-C και ατμοκαθαριστές), με ιδιαίτερη έμφαση στα σημεία συχνής επαφής – κεφαλάρια κρεβατιών, λουτήρες, νιπτήρες, λεκάνες αποχωρητηρίων, βρύσες, πόμολα, σεσουάρ, χειριστήρια (ειδικά στα χειριστήρια τοποθετούμε καλύμματα μιας χρήσης), τηλεφωνικές συσκευές, θερμοστάτες, ψυγεία, βραστήρες, καφετιέρες, ντουλάπες, κρεμάστρες, safe boxes, σίδερα, σιδερώστρες, πρίζες, διακόπτες, κουπαστές, πολυθρόνες, κ.λπ.-, ενώ κατά τη διαμονή σας, ο καθαρισμός δωματίων και η αλλαγή ιματισμού γίνεται κατόπιν συνεννόησης.

Πρωϊνό

Όλα τα εδέσματά μας σερβίρονται ala carte από το προσωπικό μας στην καφετέρια του ξενοδοχείου στο ισόγειο του κτιρίου, από τις 8.00 έως 11.00 π.μ. με αυστηρά μέτρα υγιεινής και αποστάσεων.

Οι διαμένοντες μπορούν να πάρουν το πρωινό τους και να το απολαύσουν στο δωμάτιο τους, που διαθέτει πλήρη εξοπλισμό. Οι δίσκοι μεταφοράς πρωινού και οι επιφάνειες των τραπεζιών απολυμαίνονται με απολυμαντικά ενδεδειγμένα για επαφή με τρόφιμα, μετά από κάθε χρήση.

Kαφε- μπαρ

Στον χώρο του καφε- μπαρ, η προσέλευση γίνεται με τη χρήση απολυμαντικού,  μεριμνούμε για την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων τόσο μεταξύ των ατόμων, όσο και μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων , ενώ παρέχεται η δυνατότητα room service.

Τέλος απολυμαίνουμε σχολαστικά τα τραπεζοκαθίσματα με ενδεδειγμένα απολυμαντικά μετά από κάθε χρήση.

Λοιπά Τμήματα

Διαρρυθμίσαμε την επίπλωση, ώστε να εξασφαλίζεται η κοινωνική απόσταση, παράλληλα  βελτιστοποιήσαμε τις οδηγίες καθαριότητας και απολύμανσης για όλα τα τμήματά μας με αυξημένες δράσεις καθαριότητας και απολύμανσης κεκλεισμένων των θυρών και τέλος, εφαρμόσαμε σε όλους τους χώρους ανώτατο όριο επισκεπτών.

 

Παράλληλα όμως να επισημάνουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καταλύματος μας:

  • Υποστηρίζουμε τις ανέπαφες συναλλαγές Check In & Check Out.
  • Οι κοινόχρηστοι χώροι μας είναι υπαίθριοι ή ημιυπαίθριοι.
  • Το café- bar μας είναι υπαίθριο και ημιυπαιθριο.
  • Παρέχεται η δυνατότητα επιλογής της συχνότητας και του τρόπου καθαρισμού των δωματίων.

Με τους τρόπους αυτούς μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε έτοιμοι να σας καλωσορίσουμε στις εγκαταστάσεις μας με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς….

URBAN NEST TEAM

PRIVACY POLICY

 

Urban Nest will use the information you provide on this form to stay in touch with you. We will treat your information with confidentiality and will not share it with others. By clicking above, you agree that we may process your information in accordance with these terms.

Tel: (30) 215 57 09 040

Email: hello@urban-nest.gr

Karaiskaki 30, 105 54 Athens, Greece

View Map ↵